Aziz Yıldırım yeniden emniyette

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bu sabah hastaneye getirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden emniyete götürüldü. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 2 saat 15 dakika kalan Yıld

Aziz Yıldırım yeniden emniyette

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bu sabah hastaneye getirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden emniyete götürüldü.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 2 saat 15 dakika kalan Yıldırım, emniyete götürülürken gelişinin aksine hastanenin arka kapısında çıkarılarak polis aracına bindirildi. Ardından Yıldırım, tekrar Organize Suçlar Subesine getirildi.

Hastanede EKG'si çekildiği öğrenilen Yıldırım'a kan tahlili de yapıldığı belirtildi. Yaklaşık bir saat gözetim altında tutulan Yıldırım'ın bu süre içerisinde zaman zaman tansiyonunun kontrol edildiği öğrenildi.

Daha sonra beyin tomografisi çekilen Yıldırım'ın kolunda serum olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler