Aziz Yıldırım Trabzon'a gelecek mi?

Trabzonspor'un bu hafta ligde karşılaşacağı Fenerbahçe'de flaş bir karar alındı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu,10 Mart pazartesi günü oynanacak sezonun en kritik maçı öncesi takımla birlikte Trabzon’a gitme kararı aldı. İki kulüp arasında 3 Temmuz 2011’de ort

Aziz Yıldırım Trabzon'a gelecek mi?
Trabzonspor'un bu hafta ligde karşılaşacağı Fenerbahçe'de flaş bir karar alındı.
 
Fenerbahçe Yönetim Kurulu,10 Mart pazartesi günü oynanacak sezonun en kritik maçı öncesi takımla birlikte Trabzon’a gitme kararı aldı.
 
İki kulüp arasında 3 Temmuz 2011’de ortaya çıkan şike süreciyle birlikte başlayan gerginlik devam ederken, Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla yönetim kurulu üyelerinin teknik heyet ve futbolculara destek olmak üzere kafilede yer alacağı öğrenildi. Avni Aker Stadı’ndaki maç için 15 kişilik akreditasyon yaptırdığı bildirilen Fenerbahçe Kulübü’nün bu talebini Türkiye Futbol Federasyonu’na da ilettiği kaydedildi.
 
Yıldırım kararsız
 
Elazığspor maçında hakem Yunus Yıldırım ile girdiği diyalog nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası alan ve bu cezası Tahkim Kurulu tarafından da onaylanan Başkan Aziz Yıldırım’ın Trabzon’a gitme konusunda net bir karar vermediği vurgulandı. Maçı stattan izlemesi yasak olan Yıldırım’ın Trabzon’a gitmesi durumunda karşılaşma öncesi takımın kaldığı otelde futbolculara bir motivasyon konuşması yapacağı ifade edildi.
 
Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler için Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün de harekete geçtiği ve kafilenin kente gelişinden ayrılışına kadar kendilerine özel bir ekibin eşlik edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor