Aziz Yıldırım oy atmayacakmış!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in dün saat 15.00’te Mövenpick Otel’deki basın toplantısından önce federasyon binasında kendisi ile bir araya gelen Aydınlar, daha sonra Aziz Yıldırım’ı aradı ve Yıldırım ile Fenerbahçe Kulübü binasında 16

Aziz Yıldırım oy atmayacakmış!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in dün saat 15.00’te Mövenpick Otel’deki basın toplantısından önce federasyon binasında kendisi ile bir araya gelen Aydınlar, daha sonra Aziz Yıldırım’ı aradı ve Yıldırım ile Fenerbahçe Kulübü binasında 16.00’da görüştü. İkilinin yaklaşık bir saat süren toplantısından çıkan sonuçlar şöyle:

FENERBAHÇE DESTEĞİ

En çok merak edilen bu soruya Yıldırım şu yanıtı verdi;

 - Göksel Gümüşdağ sizin adaylığınızdan önce aday olduğunu bana açıkladı. Kendisine destek olacağımı söyledim. Daha önce başkan adayı olsaydınız elbette sizi desteklerdim. Niçin desteklemeyeyim.

KULÜPLER BİRLİĞİ

Cuma günü bir görüşme olacak. Bu görüşmeden sonra adaylar hakkında bir oylama yapılacak. Ben oylamaya karşıyım. Ama eğer oylama olursa tarafsız kalacağım.

KİM KAZANIR?

Oylamada 10’a 8 siz de kazanabilirsiniz. Ama açık söyleyeyim; ben tek başkan adayı ile seçimlere gidilmesinden yanayım. Bunun Türk futbolu için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Aydınlar’ın kendisinin de tek adaylı bir seçimi desteklediğini ifade etmesinin ardından ikili, önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşmek için karar aldı. Cuma günü yapılacak Kulüpler Birliği toplantısına Aydınlar katılmayacak. Bunun gerekçesini kulüplere Aziz Yıldırım ifade edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler