Aziz Yıldırım kin kustu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yaşanan söz duellosu Türk futbolunun yerlerde olduğunu yine gösterdi.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yıldırım'ın hakem odalarını basma olaylarını hatırlatarak göndermede bulu

Aziz Yıldırım kin kustu

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yaşanan söz duellosu Türk futbolunun yerlerde olduğunu yine gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yıldırım'ın hakem odalarını basma olaylarını hatırlatarak göndermede bulunması kavgayı başlattı.

Şike hükümlüsü Başkan Aziz Yıldırım adeta bütün hukuk sportif kuralları hiçe sayarak yine çirkefliğini gösterdi. "Gerekirse yine hakem odası basarım" diyerek meydan okudu.

İşte o açıklamalar

"Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar."

"Demba Ba'yı mutlaka git al dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyorduk."

"Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum."

"(Beşiktaş'a) Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin 'biz şike yapmadık.' O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in."

Aziz Yıldırım daha önce Gençlerbirliği karşılaşmasında hakemi tehdit ettiği için PFDK tarafından 60 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına rağmen tehditkar açıklamalar yapamya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor