Aziz Yıldırım iş başında! Küfür, el hareketi

Türkiye'de futbola her türlü pisliği sokarak bozguna uğratan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni bir skandala imza attığı öğrenildi.Aziz Yıldırım Kadınlar Euroleague'de  oynanan Galatasaray Fenerbahçe finalinde 10 kişiyle birlikte Galatasaray soyunma

Aziz Yıldırım iş başında! Küfür, el hareketi

Türkiye'de futbola her türlü pisliği sokarak bozguna uğratan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni bir skandala imza attığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım Kadınlar Euroleague'de  oynanan Galatasaray Fenerbahçe finalinde 10 kişiyle birlikte Galatasaray soyunma odasına gelerek oyunculara ve teknik heyete "Sizin a... s...m" diyerek küfürler ettiği iddia edildi.

Bu küfürleşmelere Aziz Yıldırım da katılırken, yanında bulunan Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan taraftarlara el hareketi çekti.   

eqh2d7ic.jpg

İlk yarıyı Galatasaray Odeabank 42-29 önde bitirirken, sarı-kırmızılıların iddiasına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 10 kişiyle birlikte Galatasaray soyunma odasına gelerek oyunculara ve teknik heyete "Sizin a... s...m" diyerek küfürler etti. Bu anda güvenlik görevlileri araya girdi ve Yıldırım ile yanındakileri zorlukla uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ardından da kavgalar bitmedi. Salonun dışında da Aziz Yıldırım ile bir grup Galatasaray taraftarı arasında küfürler ve tartışmalar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor