Aziz Yıldırım ilaçlarını almayı unutmuş!

Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda bordo mavili takımın kupasının gasp edilmesinde başrol oynayan ve mahkemelerce şike yaptığı kanıtlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yine şike süreciyle ilgili konuştu.   Hem suçlu hem güçlü olan Yıldı

Aziz Yıldırım ilaçlarını almayı unutmuş!
Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda bordo mavili takımın kupasının gasp edilmesinde başrol oynayan ve mahkemelerce şike yaptığı kanıtlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yine şike süreciyle ilgili konuştu.
 
Hem suçlu hem güçlü olan Yıldırım daha önce "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım diyerek" şike yaptığını kendisi de itiraf etmesine karşın yeniden şike yapmadığını iddia etti.
 
3 Temmuz hesaplaşmalarını sağ oldukça yapacağını söyleyen Yıldırım " Mahkeme sonunda başkanlığı bırakacağım ama hesaplaşma bitmeyecek. Biz orada boşu boşuna 1 yıl Metris'te yattık, lekelendik." ifadelerini kullandı.
 
Bilindiği gibi Yılıdırım şikenin yanısıra örgüt suçundan da yargılanarak Metris'in yolunu tutmuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor