Aziz Yıldırım herkesi sattı

 Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun akrabası ve TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Yemen Ekşioğlu,  çarpıcı açıklamalarda bulundu. İLHAN’IN, YILDIRIM’IN YÖNETİMİNDE OLMASINI İÇİME SİNDİREMİYORUMYemen Ekşioğlu  F.Bahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu’nun Aziz

Aziz Yıldırım herkesi sattı

 Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun akrabası ve TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Yemen Ekşioğlu,  çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 İLHAN’IN, YILDIRIM’IN YÖNETİMİNDE OLMASINI İÇİME SİNDİREMİYORUM

Yemen Ekşioğlu  F.Bahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu’nun Aziz Yıldırım’ın kumpasının içine düştüğünü belirterek” "Ben İlhan’ın kendisi ile de konuştum; Aziz Yıldırım’ın yönetiminde olmasını içime sindiremiyorum. Çünkü İlhan Ekşioğlu’nu iyi tanıyanlar bilirler, İlhan her yönüyle tertemiz bir çocuktur.

Nasıl Aziz Yıldırım’ın kumpası içine düştü bu konuyu anlayamıyorum. Aziz Yıldırım’ı Türk futbolu içinde 25-30 senedir en iyi tanıyanlardan birisi benim. Açıkça söylüyorum Aziz Yıldırım’ın İlhan ve Şekip Mosturoğlu’nun bu listeye nasıl girdiğini hala aklım ve mantığım almıyor."

AZİZ YILDIRIM İÇERİDE VE DIŞARIDA HERKESİ SATTI

"3 Temmuz’dan bu yana yaşananları biliyorum. Aziz Yıldırım kendisini kurtarmak için herkesi sattı en başta ise İlhan’ı sattı. Mahkemelerde yaşananlardan ötürü bunu hepimiz biliyoruz. İçeride de sattı dışarıda da. İlhan belki diyebilir; ‘Ben Aziz Yıldırım ve bu yönetim ile birlikte olursam bu depremden kurtulurum' diye düşünmüş olabilir. Bunu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım’ın kendi menfaati adına yapamayacağı şey yok."

AZİZ YILDIRIM ARTIK KENARA ÇEKİLMELİ

"İlhan tertemiz bir çocuk ama nasıl bu oyunlara geldi yani Aziz Yıldırım’ın oyunlarına nasıl geldi. Ama Aziz Yıldırım’ın oyunları yakında patlak verecek. Bugün Trabzon’dayız burada yürüyüşler vardı. Bugün burada öyle şeyler yaşadık ki. İnsanların düşmanlığı Fenerbahçe’ye değil, insanlarda tamamen bir Aziz Yıldırım düşmanlığı oldu.

Aziz Yıldırım’ın bir süre kenara çekilip dinlenmesi lazım. Dinlense ne olur yani? Hala üstüne gidiyor, çivi çaktı oraya. Bu dünya kimseye kalmadı. Zincirlikuyu’dan Karacaahmet’e vazgeçilmezlerle dolu. Ahir zamanda çok az bir ömrümüz kaldı. İnsanları sevelim kendimizi değil. İnsaları sevki Fenerbahçe’yi sev. Aziz Yıldırım Fenerbahçe’yi sevseydi bu işler buralara gelmezdi.

EN ÇOK PARAYI İLHAN VERİYOR

"İlhan'ın listede olmasını içime sindiremedim. İlhan çocuk değil yaşını başını almış kendi kararını verecek bir insan. Şuanda şu yönetimde de en çok parayı veren ve mali destek sağlayan kişi İlhan’dır. Bu konuya da hayret ediyorum açıkçası. İlhan’ın bu yönetime girmesini çoğu kimse yadırgadı. Fenerbahçe Yönetimi’ne her zaman girebilir buna kimse bir şey diyemez."

MAHMUT USLU SAHİBİNİN SESİDİR

"Ben Aziz Yıldırım’ın o gün Beyaz TV’ye çıkamayacağını düşünüyordum.  Ben size açık söyleyeyim Aziz Yıldırım’ın sağı solu belli olmaz, biraz patavatsızdır. İyi ki o program olmadı. Söz verip gelmemeleri ayrı bir olay ama demek ki Mahmut Uslu her zamanki giderlerini yaptı. Zaten Fenerbahçe’ye de bir tane ‘sahibinin sesi’ lazımdı o da Mahmut Uslu oldu, iyi oldu. Ortalık şenleniyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler