Aziz Yıldırım emniyette kalıyor

Aziz Yıldırım emniyette ifade vermek istemedi ve susma hakkını kullandı. Yıldırım, bu geceyi emniyette geçirecek. Yarın sabah 08.30'da adliyeye sevkedilecek. Bu arada Aziz Yıldırım'ın avukatı, soruşturma savcısını HSK'ya şikayet etti.Bilindiği gibi Fenerb

Aziz Yıldırım emniyette kalıyor

Aziz Yıldırım emniyette ifade vermek istemedi ve susma hakkını kullandı. Yıldırım, bu geceyi emniyette geçirecek. Yarın sabah 08.30'da adliyeye sevkedilecek. Bu arada Aziz Yıldırım'ın avukatı, soruşturma savcısını HSK'ya şikayet etti.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım futbolda şike soruşturması kapsamında Pazar Günü gözaltına alınmış, Pazartesi günü ise sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sevkedilmişti. İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde anjiyo geçiren Yıldırım 3 günlük bir dinlenme ardından bugün öğle saatlerinde yeniden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevkedilmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde hakkındaki suçlamalara cevap vermeyen ve susma hakkını kullanan Yıldırım sadece savcıya ifade vermek istediğini belirtmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından sorgulamanın uzun süreceği hesap edilerek sağlık sorunları nedeniyle Fenerbahçe Başkanı'nın geceyi emniyette geçireceği ve yarın sabah 08.30 adliyeye sevkedileceği ifade edildi. Yıldırım, yarın soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verecek.

Ayrıca Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Serdar Adalı ve Yıldırım Demirören'in ifadeye çağrılmadığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler