Aziz Yıldırım ceza yatacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için sonun başlangıcı start aldı. 30 Mart mahalli seçimleri öncesi Yargıtay tarafından onaylanan hapis cezası uygulanmayan veya seçim sonrasına ertelenen Aziz Yıldırım’a şimdi hapis yolu gözüktü. Özellikle Fenerbahç

Aziz Yıldırım ceza yatacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için sonun başlangıcı start aldı. 30 Mart mahalli seçimleri öncesi Yargıtay tarafından onaylanan hapis cezası uygulanmayan veya seçim sonrasına ertelenen Aziz Yıldırım’a şimdi hapis yolu gözüktü. Özellikle Fenerbahçe taraftarına Aziz Yıldırım’ın bütün çabalarına rağmen AK Parti’ye İstanbul’da seçim kaybettirememesi Yıldırım’ın bir anda potansiyel gücünü de göstermiş oldu.

Aziz Yıldırım da tıpkı cemaat gibi kemiyet ağırlığı olmayan ama keyfiyet olarak ciddi ağırlığı olan birisi olarak karşımızda duruyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da seçimleri alabilmek için Aziz Yıldırım’a çok güvenmişti. Kılıçdaroğlu şikeye hiç inanmamış Aziz Yıldırım hapisten çıkar çıkmaz ziyaret ederek onu kutsamıştı.

Ama Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçelilere sözü bu kadar geçti. Kadıköy’de yüzde 68 olan CHP oyunu, ancak yüzde 72’ye çıkarabildi. Şimdi onu hapisten kurtaracak yeni bir yasa gerekli. O yasa da bize göre çıkmaz... Bizim beklentimiz ise Aziz Yıldırım’ın alacağı ceza değil, Trabzonspor’un hakkının iade edilmesi. Tabi bu arada şikecinin cezasını çekmesini de isteriz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler