Aziz Yıldırım bırakıyor mu?

Aile, şike soruşturması kapsamında gözaltında olan Aziz Yıldırım’ın bu tarz işlere karışmadığından emin olduklarını belirtti.Yıldırım’ın olayın açığa kavuşmasının ardından F.Bahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Aziz Yıldırım bırakıyor mu?

Aile, şike soruşturması kapsamında gözaltında olan Aziz Yıldırım’ın bu tarz işlere karışmadığından emin olduklarını belirtti.Yıldırım’ın olayın açığa kavuşmasının ardından F.Bahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

TÜRKİYE’nin en büyük şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ailesi, kızı Hande Gamgam’ın evinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Yıldırım’ın eski eşi Yıldız Hanım, kızı Hande ve eşi Mehmet Gamgam, küçük kızı Gülşah ve eşi Murat Gordi’nin buluşmasında Aziz Yıldırım’ın suçsuz olduğuna inandıklarını belirten aile fertleri, Yıldırım’ın bu olayın ardından Fenerbahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine vardı.

Yıldırım ailesi yıllardır Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı koltuğunda oturan Aziz Yıldırım’ın çok yıprandığını ve sürekli gündemde olduğundan dert yandı. Aile, Aziz Yıldırım’ın kesinlikle bu tarz işlere karışmadığından da emin olduklarını belirtti.

Suçlama çok ağır

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimleri de Türkiye’nin en büyük şike soruşturması kapsamında kulüplerinin ağır bir şekilde suçlandığı operasyonla ilgili tedbirli konuştu.Sarı lacivertli eski yöneticiler soruşturma bitmeden bir yorumda bulunmak ve görüş belirtmek için çok erken olduğunu ifade ederek, kanıtlanmış bir suç olmadığını bu nedenle bu durumun henüz açıklığa kavuşmadığını belirttiler ve “Net bir durum yok. Olay meydana çıksın ne olduğunu görelim ve bilelim. Ona göre yorum yapılır” diye konuştular.

F.BAHÇE CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ NE DEDİ?

Bekleyip göreceğiz

F.Bahçe eski Başkanı Ali Şen: Yıllardır söylüyorum. Şike yapan, bu çirkin işlerin içinde olan kim varsa cezasını görmeli. Şu an net bir durum yok. Sonuç belli olsun ona göre gereken en doğru yorumu yaparız.

Büyük şoktayız

F.Bahçe eski yöneticisi Hamdi Akın: Tüm camia şu an büyük bir şok yaşamaktayız. Bu konuda konuşmak için henüz çok erken. Bu konuları konuşmak için çok erken. Son derece sakin olmak zorundayız. Önemli bir süreç yaşıyoruz.

Sıra dışı bir olay

F.Bahçe eski yöneticisi Sadettin Saran: Şu anda ülke gündemini derinden etkileyen son derece sıra dışı bir olay yaşanıyor. Fenerbahce Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri hakkında şu anda bir yorum yapmayı uygun bulmuyorum.

Konuşmak için erken

F.Bahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp: Konuşmak için erken Hukuki sonuç belli olduktan sonra bu konuda görüş bildireceğim. Nn olduğunu bilmiyoruz. Sorgulama ve yargılama süreci bitmeden hiç kimse net açıklama yapamaz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor