Aziz kendi kendini savunacakmış!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aralık ayında başlaması beklenen şike davasında savunmasını kendisi yapacakŞİKE yapmak ve teşvik pirimi vermek iddiaları nedeniyle 3 Temmuz tarihinden bu yana Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım,

Aziz kendi kendini savunacakmış!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aralık ayında başlaması beklenen şike davasında savunmasını kendisi yapacak

ŞİKE yapmak ve teşvik pirimi vermek iddiaları nedeniyle 3 Temmuz tarihinden bu yana Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, büyük ilgi çekmesi beklenen davada savunmasını kendisi yapacak. Henüz iddianamesi yazılmayan davaya yönelik yoğun bir hazırlık içersine giren ve kendisine atfedilen iddialarla ilgili olarak bilgi ve belge toplayan Aziz Yıldırım’ın, şike yapıldığı ve teşvik verildiği iddia edilen maçları nasıl kazandıklarını mahkemede tek tek anlatacağı öğrenildi.

HABER DE TOPLUYOR

EDİNİLEN bilgilere göre, kendisine yöneltilen suçlamalarda yer alan maçlarla ilgili olarak yazılı ve görsel medyada çıkan haber ve yorumları çok sayıda dosyada toplayan Aziz Yıldırım, Metris’teki koğuşunda bu bilgileri tekrar tekrar okuyup savunmasını hazırlıyor. Avukatlarıyla hemen her gün bir araya gelen ve savunmasının detayları üzerinde fikir alışverişinde bulunan Yıldırım, F.Bahçe’nin oynadığı maçların yanı sıra, benzer tartışmalı pozisyonların yaşandığı başka maçlarla ilgili olarak da belge toparlıyor. Yıldırım’ın savunma dosyasında ayrıca, kendisinin de yargılandığı 6222 sayılı şiddet yasasının çıkmasıyla ilgili çabalarının aktarıldığı medyadaki haberler de yer alıyor.

ARALIK ayının başlarında başlaması beklenen mahkemede Aziz Yıldırım kendi savunmasını yaparken, başta Faik Işık olmak üzere çok sayıda avukatın da kendisine eşlik etmesi bekleniyor.

Kılıç: Adalet yeşil sahada TECELLİ EDECEKTİR!

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın önceki gün TRT ekranlarındaki konuşması gündeme bomba gibi düştü.. Kılıç’ın 3 Temmuz sabahından bu yana ülkemizin gündemine oturan, özellikle de F.Bahçe’nin ön planda tutulduğu şike soruşturmasıyla ilgili bazı sözleri şöyle: “Şike sürecinde F.Bahçe camiası ve taraftarlarının yaşananların sorumlusu gibi gösterilmesi, bedel ödemesi gerektiğinin düşünülmesi haksızlık. Şike skora yansımadıysa adalet yeşil sahada tecelli edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler