Aziz, Hacıosmanoğlu'nu konuştu!

Şike soruşturması kapsamında sorgulanan Sinan Engin'in Aziz Yıldırım'a Beşiktaş'ın Trabzon maçı kadrosu hakkında bilgi verdiği ve Trabzon eski yönetici İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında araştırma yaptırdığı ortaya çıktı.Futboldaki şike depreminin 4. dalgasın

Aziz, Hacıosmanoğlu'nu konuştu!

Şike soruşturması kapsamında sorgulanan Sinan Engin'in Aziz Yıldırım'a Beşiktaş'ın Trabzon maçı kadrosu hakkında bilgi verdiği ve Trabzon eski yönetici İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında araştırma yaptırdığı ortaya çıktı.

Futboldaki şike depreminin 4. dalgasında sorgulanan Beşiktaş eski menajeri ve futbol yorumcusu Sinan Engin'e, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaptığı konuşmalar soruldu.

Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmelerden bir tanesinde, Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması öncesinde Siyah-Beyazlılar'ın 11'i hakkında bilgi verdiği teknik takibe takılan Engin'in kadro hakkında İbrahim Toraman'la temas kurduğu belirlendi.

Hatta Sinan Engin'in Toraman'ın söylediği 'Emre ile Dia kavga ediyor' bilgisini Yıldırım'a aktardığı ifade edildi. Bu arada Aziz Yıldırım'ın bir televizyon programında konuşmalarına kızdığı Trabzonspor'un eski yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında Engin'den araştırma yapmasını talep ettiği öğrenildi.

Öte yandan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Engin tarafından 'Üzerinde Fenerbahçe forması olan bir grup rakip taraftar, Sivas maçında sahaya dalıp, karşılaşmanın iptal edilmesini sağlayacak" şeklinde provokatif bir haber yaptırıldığı da iddia edildi.

İŞTE O ŞOK KONUŞMALAR DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

SİNAN ENGİN: Toraman'la biraz konuştum başkanım. Schuster, Antalya maçındaki gibi biraz arkada, kontrollü oynayalım demiş. Fenerbahçe maçı gibi konsantre olduklarını zannetmiyorum. Quaresma oynayacakmış galiba başkanım. Orta sahada Necip, Aurelio filan...

AZİZ YILDIRIM: Tamam, yarın görüşürüz. Trabzon'da da bir şey yok.

S.E: Yalnız bir şey dedi Toraman. Emre ile Dia sürekli kavga ediyorlar, küfürleşiyorlar dedi. Biz o golü atmış olsaydık, çok şey değişirdi dedi. Haberin olsun başkan...

A.Y: Şu Trabzonlu bir herif var ya manyak... Hacısalihoğlu mu, Hacıosmanoğlu mu... Neyin nesidir bu?

S.E: Bir şey değildir başkanım. Nedir, bir şey mi dedi başkanım?

A.Y: Bugün yine abuk sabuk konuşmuş.

S.E: Ne demiş, sizinle ilgili mi konuşmuş?

A.Y: Bu askerlerin işleri müteahhitlerce yapılıyor. Bunlar para çalıyorlarmış filan... Suç duyurusu yapacaklarmış. Buna sus diyecek kimse var mı, yoksa biz mi susturacağız. Hayır; bizden filan olduğunu söylemeyecek yani... İstersen sen söylettirme, biz kanuni yoldan halledelim. Hayır, şimdi çağırır söyler, bu havaya girer diyorlar. Paket yapacağız yani onu, anladın!

S.E: Trabzon konusu olduğu için, kendine rüzgar yapıyor başkanım. Öteki taraf çok yeterli olur mu diye düşünüyorum... Olmayabilir de yani o...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor