Aziz 13 farklı telefonla görüşmüş

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve kulübün üst düzey yöneticilerinin dosya kapsamında sadece “şike” yapmakla suçlandığı öğrenildi.Dosyadaki 15 farklı şike olayına adı karışan Yıldırım’ın, eski yöneticil

Aziz 13 farklı telefonla görüşmüş

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve kulübün üst düzey yöneticilerinin dosya kapsamında sadece “şike” yapmakla suçlandığı öğrenildi.

Dosyadaki 15 farklı şike olayına adı karışan Yıldırım’ın, eski yöneticiler Saadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp ve Tahir Kıran’ın telefonlarını dinlettiği yönündeki iddiaların dosyada yer almadığı öğrenildi. Yıldırım ve ekibinin şike dışında herhangi bir suçla karşı karşıya olmadığı soruşturmada şüphelilerin sürekli cep telefonlarını değiştirdiği de tespit edildi.

Polis tümünü dinledi

Yaklaşık 50 şüpheli, 8 ay içinde 400’e yakın hat değiştirdi. Yıldırım da soruşturma süresince 13 farklı telefon numarasında görüşmelerini yaptı. Yıldırım’ın zaman zaman çevresindeki kişilere ait cep telefonlarıyla farklı isimleri aradığı da tespit edildi. Polis, mahkemeye başvurarak yeni numaralar için dinleme izni istedi.

Türk adaletine güvenimiz tam

FENERBAHÇE Yönetim Kurulu, dün bir araya gelerek futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ile ilgili değerlendirme yaptı. Yönetim, kulübün internet sitesinde süreç ile ilgili şu açıklamada bulundu:
“Yönetimimiz ve tüm camiamızın Türk adaletine olan güveni tamdır. Bilgi kirliliği içerisinde, kulübümüz hakkında yanlış yorumlarda bulunmamak adına, kamuoyunun resmi makamlar ve kulübümüzün açıklamaları dışında hiçbir açıklama ya da yoruma itibar etmemesini önemle hatırlatırız.”

İlhan Ekşioğlu da gözaltına alındı

ŞİKE soruşturması çerçevesinde önceki gün Antalya Belek’teki otelinde arama yapılan ve polis fezlekesinde birçok kez ismi geçen Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu dün gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor