Ayvaz'dan Özak'a teşekkür

Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferin son gününde Konya Şekerspor'da forma giyen eski oyunculardan Muhammet Reis'i transfer ettiklerini belirterek, ''Bu futbolcunun takımımıza çok şey katacağına inanıyorum. Kendisi Akçaabat Sebatspor'u belli

Ayvaz'dan Özak'a teşekkür

Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferin son gününde Konya Şekerspor'da forma giyen eski oyunculardan Muhammet Reis'i transfer ettiklerini belirterek, ''Bu futbolcunun takımımıza çok şey katacağına inanıyorum. Kendisi Akçaabat Sebatspor'u belli noktalara taşıyacak bir sporcudur. Bu nedenle kendisinden çok şey bekliyoruz'' dedi.

Şimdiden önümüzdeki yılın planlamasını yaptıklarını ifade eden Ayvaz, ''Akçaabat Sebatspor'un çekirdek kadrosunu oluşturuyoruz. Gelecek sezon çok daha iyi bir ekip ile ligde mücadele ederek adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Bunun için de geleceğe yatırım yapma gayreti içindeyiz. Fakat şu anda Akçaabat Sebatspor ligde istediği yerde değil. Takımız her sezon nedense ligden düşme korkusu yaşamaktadır. Böyle bir korku Akçaabat Sebatspor gibi bir camiaya yakışmamaktadır'' diye konuştu.

Ayvaz, şunları söyledi:

''Şu anda yaptığımız transferlerle düşme korkusu yaşamamalıyız. Çünkü iyi bir ekibe sahibiz. Birçoğu genç ve gelecek vaat eden sporcular. Yanlarına aldığımız birkaç tecrübeli sporcu ile takımı sırtlayacaklarından eminiz. Akçaabat Sebatspor'a maddi anlamda katkı sağlamak amacı ile bir gece düzenleyeceğiz. Gece ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Burada Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Nafiz Özak'a teşekkür etmek istiyorum. Geceyle ilgili elinden gelen her şeyi yapıyor.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor