Aytaç bambaşka olacak

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Aytaç Kara'dan teknik direktör Ersun Yanal oldukça umutlu.Şuana kadar Trabzonspor formasıyla çıktığı karşılaşmalarda henüz beklenen patmalayı yapamayan genç futbolcu için Er

Aytaç bambaşka olacak

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Aytaç Kara'dan teknik direktör Ersun Yanal oldukça umutlu.

Şuana kadar Trabzonspor formasıyla çıktığı karşılaşmalarda henüz beklenen patmalayı yapamayan genç futbolcu için Ersun Yanal gelecek sezon çok daha iyi olacağını söyledi.

Yanal "Aytaç Eskişehirspor'da oynarken ağır sakatlıklar geçirerek uzun süre oynayamadı. Bu süre zarfında formundan uzaklaştı. Burada çıktığı karşılaşmalarda performansı beklenenden düşük ancak sezon sonuna kadar eminimki çok daha iyi olacaktır. Gelecek sezon ise taraftarlar bambaşka bir Aytaç görecek." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler