Aysal'dan TFF'ye ağır eleştiri!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan çok konuşulacak bir çıkış. Aysal, şike soruşturmasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrını eleştirdi.Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:"Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu s

Aysal'dan TFF'ye ağır eleştiri!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan çok konuşulacak bir çıkış. Aysal, şike soruşturmasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrını eleştirdi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler