Aysal'dan Hacıosmanoğlu'na mesaj!

Trabzonspor'da parlayan hemen her ismi ayartan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal yine mesaj gönderdi.Trabzonspor'un hedefindeki oyunculardan Tarık Çamdal'a talip olan Galatasaray'da Ünal Aysal bordo mavililerin Tarık'ı istemesine bozulmadığını ve kırgınlık

Aysal'dan Hacıosmanoğlu'na mesaj!

Trabzonspor'da parlayan hemen her ismi ayartan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal yine mesaj gönderdi.

Trabzonspor'un hedefindeki oyunculardan Tarık Çamdal'a talip olan Galatasaray'da Ünal Aysal bordo mavililerin Tarık'ı istemesine bozulmadığını ve kırgınlık olmadığını söyledi.

"Dostlarıma asla kırılmam". diyen Aysal , "Neden kırgın olalım. Bu bir yerde ticari bir işlem. Bir kulübün o günkü imkan ve öncelikleri bir diğerinden farklı olabilir, bu durum da onu daha avantajlı bir alıcı yapar. Bir şeyin değeri para ile ifade ediliyorsa ne en yüksek bedeli talep eden satıcıya ne de bunu ödemeyi kabul eden alıcıya darılma lüksümüz olamaz. Sadece dostlarımıza bu işlemin hayırlı olmasını dileyebiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler