Aysal'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün internet sitesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hitaben yaptığı açıklamada, ''Belirtmeliyim ki, savunmanızın size yapılan itham ve suçlamalar üzerine kurulmuş olmasını beklerdim ve emin olunuz bu

Aysal'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün internet sitesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hitaben yaptığı açıklamada, ''Belirtmeliyim ki, savunmanızın size yapılan itham ve suçlamalar üzerine kurulmuş olmasını beklerdim ve emin olunuz bu iddiaların haksız olduğunu teker teker kanıtlamanız bir spor adamı olarak beni sadece sevindirirdi. Ne yazık ki, daha ilk günden itibaren yanlış bir yol izlemektesiniz.

Galatasaray başta olmak üzere başka kulüpleri de suçluymuş gibi gösterme çabalarınız, hukuk bilgime dayanarak söylüyorum, sizi de, kurumunuzu da temize çıkarmaz'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün internet sitesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hitaben yaptığı açıklamada, ''Başarıya ne denli tutkulu bir insan olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ama kurumlarımızın başarısının ötesinde topluma karşı önemli sorumluluklarımız var ve bu yönde çağdaş değerleri benimsemiş olmamız gerekir.

 Bu açıdan kendinizi kurtarmak için bile olsa 107 senelik şerefli tarihimize dil uzatarak ve mesnetsiz iftiralarla 'leke bulaştırma' yönteminin size hiçbir faydası olmayacağı gibi son derece tehlikeli neticeler doğuracağını özellikle hatırlatmak isterim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler