Ayman'a Çevik Kuvvet Koruması

Trabzonspor-Sivasspor maçında çıkan olayların sorumlusu olarak hedef haline gelen Trabzonsporun Mısır'lı futbolcusu Ayman Abdelaziz,Ankara'da yapılacak idman için otelden antreman sahasına çevik kuvvet eşilğinde geldiYarın Turkcell Süper lig'i nin 2.hafta

Ayman'a Çevik Kuvvet Koruması

Trabzonspor-Sivasspor maçında çıkan olayların sorumlusu olarak hedef haline gelen Trabzonsporun Mısır'lı futbolcusu Ayman Abdelaziz,Ankara'da yapılacak idman için otelden antreman sahasına çevik kuvvet eşilğinde geldi

Yarın Turkcell Süper lig'i nin 2.haftasında Ankara'da Gençlerbirliği Oftaşspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor maçın hazırlıklarını Ankaragücü tesislerinde sürdürdü.

Alınan bilgiye göre Trabzonsporlu futbolcuların kaldıkları otelden yürüyerek geldikleri antreman sahasına Mısırlı futbolcu çevik kuvvete ait 5 polisin eşliğinde geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler