Ayman Trabzon'da Kalıyor

Adı Mısır'ın Zamalek ve Al Ahli kulüpleriyle anılan Ayman, Zamalek kulübünün teklifinin Trabzonspor'u memnun etmediğini söyledi.Ayman Mısır'ın önde gelen portallarından Filgoal.com'a yaptığı açıklamada Trabzonspor'un kendisi için 4 milyon avro istediğini

Ayman Trabzon'da Kalıyor

Adı Mısır'ın Zamalek ve Al Ahli kulüpleriyle anılan Ayman, Zamalek kulübünün teklifinin Trabzonspor'u memnun etmediğini söyledi.

Ayman Mısır'ın önde gelen portallarından Filgoal.com'a yaptığı açıklamada Trabzonspor'un kendisi için 4 milyon avro istediğini ama Mısır ekibinin 1 milyon Avro'da kaldığını bildirdi.

Ayman "Trabzonspor 6 ay önce beni 1.5 milyon Avro'ya aldı. Bu yüzden beni daha fazla ücretle satmak istiyorlar" ifadesini kullandı. Zamalek'in kendi evi olduğunu da belirten Mısırlı futboılcu transferin kendi inisiyatifi dışında geliştiğini sözlerine ekledi.

LİG TV

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler