Ayman Balili Barıştı

Ayman ile arasında geçenler ile ilgili kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsrailli forvet Balili, olayların üzücü olduğunu söyledi.Maçın son dakikalarında kendisine faul yapan Mısırlı Ayman ile bir problem olup olmadığı yönündeki

Ayman Balili Barıştı

Ayman ile arasında geçenler ile ilgili kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsrailli forvet Balili, olayların üzücü olduğunu söyledi.

Maçın son dakikalarında kendisine faul yapan Mısırlı Ayman ile bir problem olup olmadığı yönündeki soru üzerine Balili, Ayman'ın kendisini telefonla aradığını ve bir süre görüştüklerini belirterek, ''Biz biraz önce telefonda konuştuk Ayman ile. Konuştuk nasıl maç? Hiçbir problem yok. Ayman adam adam konuştu'' dedi.

Maç biraz sert geçtiğini anlatan Balili, Ayman'ın normal sert oynadığını belirterek, ''Ben futbol oynadım, ekmek parası için oynadım'' diye konuştu. Trabzonlularla bir probleminin olmadığını ifade eden Balili, ''Ben çok seviyorum Trabzon'u. Trabzonspor'da çok iyi insanlar var'' dedi. Maçın son dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın tatil edildiğini anımsatan Balili, Futbol Federasyonu'nun kararını beklediklerini söyledi. ''Ayman hatasını kabul etti mi?'' şeklindeki soruya ise Balili, ''Evet biz konuştuk. O söyledi. Her zaman sert oynar. Benim için sadece değil, bütün futbolcular için. Her şey sahada bitti'' diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor