Ayman Açıklama Yapacak

Süper Lig'in ilk haftasında Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor Sivasspor maçının bitimine çok az bir süre kala Ayman ve Balili arasında faul tartışmasının büyümesi üzerine sahaya taraftarlar girmişti. Sahada istenmeyen olayların büyümesi üzerine maç hakem

Ayman Açıklama Yapacak

Süper Lig'in ilk haftasında Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor Sivasspor maçının bitimine çok az bir süre kala Ayman ve Balili arasında faul tartışmasının büyümesi üzerine sahaya taraftarlar girmişti. Sahada istenmeyen olayların büyümesi üzerine maç hakem tarafından tatil edilmişti.

Olayların sorumlusu olarak gösterilen Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman da cevap hakkını kullanmak için yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 11.00'da bir basın açıklaması yapacağı duyuruldu.

Ayman'ın yarınki basın toplantısında suskunluğunu bozarak, Balili ile arasında geçenler ve  herkes tarafından merak edilen konularla ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor