Aykut Kocaman'dan taraftar yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.Kocaman, tribünlerin boş olması ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Stadı bu şekilde görmek bizim için sürpriz oldu. Bunun sadece Trabzonspor'a ait olmadığını biliyorum. Bu e

Aykut Kocaman'dan taraftar yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Kocaman, tribünlerin boş olması ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Stadı bu şekilde görmek bizim için sürpriz oldu. Bunun sadece Trabzonspor'a ait olmadığını biliyorum. Bu enteresan bir durum bunun üzerinde durmak lazım." dedi.

Aykut Kocaman maç ile ilgili yaptığı açıklamada ise, "İlk tespit olarak teknik direktör ayrılığı yaşayan takımlarda oyuncular bir reaksiyon veriyorlar. Bu reaksiyonun belirleyicilerinden bir taneside biz olacağız. Top oyuna girdiği zaman senaryo yazılıyor. Birazdaha oyunu hızlandırmaya çalışırsak kontrolü ele aldıktan sonra oyunu kendi tarafımıza çevirebiliriz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor