Aykut Kocaman: "Trabzonspor bir kez daha gösterdi"

Aykut Kocaman maç sonu konuştu.

Aykut Kocaman: "Trabzonspor bir kez daha gösterdi"

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman maç sonu açıklamalarda bulundu.

Kocaman, “Kazanmak bir alışkanlık gerçekten Trabzonspor bunu bir kez daha gösterdi. Kaybetmek de bütün sporlarda alışkanlık haline geldiğinde yapabilme duygusunu kaybediyorsunuz. Rakibi kalecisinin şansı açık olsun. Ama kaleyi sadece bir şutun olması olumsuz. Buraya gelen süreç ilk defa grup enerji olarak bir takım doğruları yapmaya çalıştığımız ikinci yarıdan itibaren biraz daha enerji koyduğumuz bir maç oldu. Golün gelişimi açısından amatörce hamleler arka arkaya geldi. Kazanmaya gideceğimizi düşündüğümüz anlarda kaybettik. Durum ok tehlikeli acabaları kafamızdan çıkarmalıyız. İçinde bulunduğumuz durum ne oluyor? Acaba olabilir mi? Sorularını getiriyor. Daha önce bunların örneği var. Ama Başakşehir’in bunu geçebilecek kapasitesi var” dedi.

Deniz Türüç’ün sakatlığı ile ilgili konuşan Kocaman, “Denize yapılan hareket çok ciddi bir hareket. Rakip stoper iki defa yaptı. Görülmemesi enteresan. Faul bile verilmedi” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor