Aykut Kocaman istifa mı etti!

Fenerbahçe teknik direktörü, Sarı-Lacivertli yönetime istifasını sundu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması üzerine sarı lacivertli yönetim ve teknik heyet acilen toplandı. Toplantıda Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, yönetime istifas

Aykut Kocaman istifa mı etti!

Fenerbahçe teknik direktörü, Sarı-Lacivertli yönetime istifasını sundu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması üzerine sarı lacivertli yönetim ve teknik heyet acilen toplandı. Toplantıda Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, yönetime istifasını sunarken, yöneticiler başarılı teknik adamı ikna etmeye çalışıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacağını duyurmasının ardından sarı-lacivertli camiadan tepki üstüne tepki yağıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise yaşananan bu gelişmelere tepki olarak yönetime istifasını verdi. Yönetimin ise Aykut Kocaman'ı ikna etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler