Ayın futbolcusu Burak Yılmaz

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ekim ayının en iyi futbolcusu bu sezon attığı 11 golle Trabzonspor'un en skorer ismi olan Burak Yılmaz seçildi..“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ekim ayinin kazananı belli oldu. Trabzonspor'un geçen sez

Ayın futbolcusu Burak Yılmaz

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ekim ayının en iyi futbolcusu bu sezon attığı 11 golle Trabzonspor'un en skorer ismi olan Burak Yılmaz seçildi..

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ekim ayinin kazananı belli oldu. Trabzonspor'un geçen sezon olduğu gibi bu sezon da en golcü ismi olan, Ekim ayında oynadığı maçlarda gösterdiği göz alıcı performansla tüm kesimlerden alkış alan Burak Yılmaz Ekim ayının en iyi futbolcusu seçildi. Ekim ayında ligde 6 gol, A Milli Futbol Takımı’nda da 1 gol atan Burak, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların 75’ine sahip olarak TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon bu ödülü iki kez kazanan Burak bu sezon ilk kez taraftarların bu ödülüne layık görüldü.

Ekim ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak ödülünü, 6 Kasım’da Trabzon’da oynanacak olan Kayserispor maçından önce alacak.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Kasım ayı oylaması da başladı. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor