A.Yıldırım ne zaman ait olduğu yere gidecek?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı itiraz kabul edilmeyen ve tamamen köşeye sıkışan Aziz Yıldırım yeniden rezil olmamak için kendisi teslim olacak Yargıtay’ın gönderdiği “şike davası dosyası” önceki gün İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaşmış

A.Yıldırım ne zaman ait olduğu yere gidecek?
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı itiraz kabul edilmeyen ve tamamen köşeye sıkışan Aziz Yıldırım yeniden rezil olmamak için kendisi teslim olacak
 
Yargıtay’ın gönderdiği “şike davası dosyası” önceki gün İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaşmıştı. Mahkemenin cezaya hükmeden dosyayı yarın infaz savcılığına ulaştırması ve ardından “çağrı” veya “yakalama” sürecinin işletilmesi bekleniyor.
 
2 yıl 2 ay daha cezaevine girecek olan Aziz Yıldırım, savcılığın görevlendireceği polisler evine ya da işyerine gelmeden kendisi teslim olma kararı aldı. Aziz Yıldırım’ın, 3 Temmuz 2011 sabahında ortaya çıkan gözaltı görüntülerin tekrarlanmaması için teslim olma kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Aziz Yıldırım yarın veya salı günü emniyete giderek geriye kalan 2 yıl 2 aylık cezayı tamamlamak için teslim olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor