Ayhan Pala'nın görevden alınması şok etti

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, bir süredir yürütmüş olduğu görevinden bakanlıkça uzaklaştırıldığı öğrenildi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Spor Bakanlığının yürütmüş olduğu bir soruşturma kapsamında

Ayhan Pala'nın görevden alınması şok etti

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, bir süredir yürütmüş olduğu görevinden bakanlıkça uzaklaştırıldığı öğrenildi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Spor Bakanlığının yürütmüş olduğu bir soruşturma kapsamında Pala, görevinden 6 ay uzaklaştırılma cezası aldı. Bu ceza ise; Pala’nın bir dönem sonraki başkanlık seçimine katılamama riskini ortaya koydu. Ayhan Pala’nın Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları'nın (GYMNASİADE) Trabzon’da yapılaması için çaba sarf etmişti. Pala’nın görevden uzaklaştırılması şok etkisi yarattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor