Aydınus maçını doğru yönet

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ne bağlı yaklaşık 20 kişilik taraftar grubu, bu akşam oynanacak olan Trabzonspor - Eskişehirspor maçını yönetmek için akşam saatlerinde THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a gelen hakem Fırat Aydınus ve yardımcılarını Trabzo

Aydınus maçını doğru yönet

Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ne bağlı yaklaşık 20 kişilik taraftar grubu, bu akşam oynanacak olan Trabzonspor - Eskişehirspor maçını yönetmek için akşam saatlerinde THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a gelen hakem Fırat Aydınus ve yardımcılarını Trabzon Havalimanı'nda protesto etti.

Hakem Aydınus'un üzerine siyah karanfil atan bordo - mavili taraftarlar, Aydınus aleyhine, "Bu haftada sen mi bizi yakmaya geldin?", "Fırat akıllı ol, maçını düzgün yönet" diye sloganlar attı. Daha sonra taraftarlar olaysız bir şekilde Havalimanı'ndan uzaklaşırken, Aydınus ve yardımcıları da kendisine tahsis edilen özel araçla Havalimanı'ndan ayrılarak maç saatine kadar konaklayacakları otele geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor