Aydıntepe'de hakem isyanı

Bayburt Belediyespor - Aydıntepe Belediyespor maçına hakem damga vurdu

Aydıntepe'de hakem isyanı

Bayburt’ta Bölgesel Amatör Lige yükselmek için Genç Osman Stadında karşı karşıya gelen Bayburt Belediyespor ile Aydıntepe Belediyespor maçı, skandal hakem kararları ile tarihe geçti. Maçı 1-0 kazanan Bayburt Belediyespor kazanırken,  verdiği kararlarla dikkat çeken Rize bölgesi hakemlerinden Hamza Pehlivan’a Aydıntepe Belediyespor camiası ateş püskürdü.

HAKKIMIZI HAKEM ELİYLE GASP ETTİLER
Hatalı verilen kararlar nedeniyle BAL ligine yükselme şansını kaybeden Aydıntepe Belediyespor’da forma giyen futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlenirken, ilçe halkı da hakem Hamza Pehlivan’a ateş püskürdü. İlçe halkı, “Göz göre göre Aydıntepe’nin hakkını yediler. Böyle adalet olmaz. Kısıtlı bir bütçeyle oluşturduğumuz takımımızı, el birliği ile biz bu seviyelere getirdik. BAL ligine yükselme konusunda hakkımızı hakem eliyle gasp ettiler. Aydıntepe halkı bu skandal hakemi ve o hakemi bu maça tayin edenleri unutmayacak” dediler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor