Aydınlar'dan FB'ye şok sözler

TÜSİAD YİK toplantısı öncesinde Mehmet Ali Aydınlar’ın yanındaki 4 kişiye, Fenerbahçe yöneticilerine Cenevre’ye gitmeleri gerektiğini söylediğini, ancak yönetimin bunu dinlemediğini belirterek şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü:“Karar öncesinde Cenevre’y

Aydınlar'dan FB'ye şok sözler

TÜSİAD YİK toplantısı öncesinde Mehmet Ali Aydınlar’ın yanındaki 4 kişiye, Fenerbahçe yöneticilerine Cenevre’ye gitmeleri gerektiğini söylediğini, ancak yönetimin bunu dinlemediğini belirterek şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü:“Karar öncesinde Cenevre’ye gitmelerini söyledim ama kimse beni dinlemedi. Şimdi dışarı da farklı, içeride farklı konuşuyorlar. Bunlar dönek insanlar. Şimdi de benden randevu almak için çabalıyorlar ama onlara asla randevu vermem.”

Aydınlar’ın bu şok sözleri karşısında Fenerbahçe Yönetimi’nin ne şekilde karşılık vereceği ise merak konusu oldu.

Sorun ne zaman başladı?

Sarı-Lacivertli camia için sıkıntılı günlerin başlangıcı, Şike Soruşturması’nın patlak verdiği 3 Temmuz Pazar sabahı olmuştu.

Henüz yeni TFF Başkanı olan, Fenerbahçe Kongre üyesi Mehmet Ali Aydınlar Şike Soruşturması ile birlikte kucağında adeta bir el bombası bulmuştu.

Ancak Aydınlar ve Fenerbahçe camiasının arasının açılmasındaki en büyük etken 24 Ağustos günü patlak verdi. uefa T 2010/2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden men etmiş, yerine gidecek takımı ise Trabzonspor olarak belirlemişti.

İşte Aydınlar ve Fenerbahçe arasındaki ilişkiler bu kararın ardından kopma noktasına geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü, Voleybol Takımı’nın sponsoru ve Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu ile yolları ayırma kararı aldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler