Aydınlar müfettişlere ifade verdi!

Futbolda şike soruşturması dosyasını ve soruşturma savcısı Mehmet Berk'in dosya üzerindeki işlemlerini inceleyen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun görevlendirdiği müfettişler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın ifadesine başvurd

Aydınlar müfettişlere ifade verdi!

Futbolda şike soruşturması dosyasını ve soruşturma savcısı Mehmet Berk'in dosya üzerindeki işlemlerini inceleyen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun görevlendirdiği müfettişler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın ifadesine başvurdu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) görevlendirdiği iki müfettiş, Futbolda şike soruşturması dosyasını ve soruşturma savcısı Mehmet Berk'in dosya üzerindeki işlemlerini Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde incelemeye devam ediyor.

Bu kapsamın müfettişler bugün adliyeye gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın ifadesine başvurdu. Saat 15.00'da adliyeye gelen Aydınlar'ın, UEFA başmüfettişi Cornu ile yapılan görüşmeden önce müfettişlere ifade verdiği belirtildi. İfadenin ardından Aydınlar'ın saat 16.30'da UEFA heyeti ve başsavcı arasında yapılan görüşmeye katıldığı öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM VE AVUKATI DA İFADE VERMİŞTİ
Soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine başlatılan inceleme kapsamında HSYK tarafından görevlendirilen iki müfettiş daha önce de Aziz Yıldırım ile avukatı Işık'ın ifadesine başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor