Aydınlar: Kimseyi kollamıyoruz

Şike soruşturması kapsamında gelişmeleri takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.Çırağan Caddesi'ndeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan adliyeye giriş yapan Aydınlar, daha sonra sav

Aydınlar: Kimseyi kollamıyoruz

Şike soruşturması kapsamında gelişmeleri takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Çırağan Caddesi'ndeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan adliyeye giriş yapan Aydınlar, daha sonra savcılık katına çıktı.

"LİGLERİN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"
Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Aydınlar, Liglerin ertelenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Kimsenin kollandığı gibi algılanmasını istemediklerini söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, "Sanki birileri korunuyor, kollanıyormuş gibi bir algı var. Biz sağlıklı ve doğru karar vermeye çalışıyoruz. Bunun için de elimizde belge ve delillerin olması gerekiyor. Farklı gelişmeler olursa tekrar değerlendiririz. Yönetim kurulumuz sürekli toplantılar yapıyor. Şu anda alınan kararlar kanun değil ve en doğru kararı vermeye çalışıyoruz" dedi.

Ligin ertelenmesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Mehmet Ali Aydınlar ayrıca, "Savcı soruşturma tamamlanıncıa belge verecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor