Aydınlar Gül'le ne konuştu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyareti sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.Aydın

Aydınlar Gül'le ne konuştu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyareti sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

Aydınlar, "Seçildiğimizden bu yana şike soruşturmasıyla uğraşıyorduk. Cumhurbaşkanımız ile yönetim kurulumuzu tanıştırdık. Kendilerini makamında ziyaret ettik. Genel bir değerlendirme yaptık.

Şike davası konusunda bildiklerimizi paylaştık. 2 Eylül'de Kazakistan ve 6 Eylül'deki Avusturya maçlarına kendilerini davet ettik. Abdullah Gül futbola alakadar birisi. Gündemi takip ediyor. Kendisinin de fikirlerini aldık" dedi.

Yeni sezonda play-off ile ilgili federasyonun karar açıklamaması üzerine ise, "Bu sene play-off uygulanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor