Aydınlar FB için de böyle konuşsa!

3 Temmuz’dan bu yana şikeyle yatıp şikeşle kalkan Türk futbolunun en üst makamı olan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Emniyet’in G.Saray’la ilgili adım atması üzerine konuştu.Çok net ifadeler kullanan Aydınlar’ın düşüncesi şöyle;“20 yıl öncesin

Aydınlar FB için de böyle konuşsa!

3 Temmuz’dan bu yana şikeyle yatıp şikeşle kalkan Türk futbolunun en üst makamı olan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Emniyet’in G.Saray’la ilgili adım atması üzerine konuştu.

Çok net ifadeler kullanan Aydınlar’ın düşüncesi şöyle;

“20 yıl öncesine kadar inceleme yetkimiz var. Geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz ama biz gerekirse kupayı geri bile alırız.”

İSİM FARKETMEZ

“Şu an yurt dışındayım. Olaylarla ilgili bilgim yok. Ancak şunu net biçimde söyleyebilirim: 20 yıl öncesine kadar dönüp inceleme yetkimiz var. Eğer bir başvuru, daha da önemlisi bir kanıt olursa tabii ki gerekeni yaparız, kim sportif suç işlemişse F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray, Trabzon bizim için farketmez. Biz zaten bu bataklığı kurutmaya geldik.

Fakat geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz. Yasa yeni çıktığı için adli boyuttan öte biz, gerekirse kupa almak ve hak mahrumiyetleri vermek dahil her türlü yaptırımı uygularız..”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor