Aydın: Zaferle döneceğim

WBC Light Welterweight Dünya Şampiyonası Yarı Final maçı öncesi, Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aydın, 7 Mayıs’ta yapacağı maçı kazanıp, Türkiye’ye büyük bir zafer kazandıracağını söyledi.TSYD’nin Levent’te bulunan Ahm

Aydın: Zaferle döneceğim

WBC Light Welterweight Dünya Şampiyonası Yarı Final maçı öncesi, Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aydın, 7 Mayıs’ta yapacağı maçı kazanıp, Türkiye’ye büyük bir zafer kazandıracağını söyledi.

TSYD’nin Levent’te bulunan Ahmet Doğan Eğitim Merkezi binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Selçuk Aydın, kendisini müsabaka öncesi hazır hissettiğini ve maçı nakavt ile kazanacağını iddia etti.

“HAZIRLIKLARIMI TRABZON’DA YAPTIM”

Selçuk Aydın, 17 Mayıs Cumartesi günü Ukraynalı rakibi ile dünya şampiyonluğu yarı final maçı için karşılaşacağını belirterek, “Maçın hazırlıklarını memleketim olan Trabzon’da çalıştım. Avrupa’daki tesislere nazaran tesisimiz zayıftı. Ailem, çevrem olarak başarılı bir kamp süreci geçirdim. Yılbaşından beri bu maça hazırlanıyoruz. Yaklaşık 12 kilo verdim. Güzel hazırlık maçları yaptım” şeklinde konuştu.

“ÜLKEME GÜZEL BİR ZAFER KAZANDIRACAĞIM”

Aydın, boks kariyerinde sadece iki defa mağlup olduğunu hatırlatarak, ”Boks tarihimde iki defa mağlup oldum. Bu durumu talihsizlik olarak nitelendiriyorum. İki mağlubiyet yaşamış sporcu olarak yenildiğime inanmıyorum. İkisi de beni yenebilecek güçte değillerdi. Kendime inanıyorum. Şu an bu maça giderken maçın favorisi olarak gittiğime inanıyorum. Oynayacağım rakip dünya sıralamasında 1. sırada ben ise ikinci sıradayım. Kazanan şampiyon ile oynayacak. Bu maça giderken Türk sporcu olarak kazanacağımdan şüphe duymuyorum. Kazanma hırsı içimizdeki inançla alakalı bir durum. Kendimi hazır hissediyorum. 17 Mayıs’ta ülkeme güzel bir zafer kazandıracağım” diye konuştu.

“ALTIN KEMERİ KAZANACAĞIMA İNANIYORUM”

Ukraynalı rakibini nakavt ile devireceğini iddia eden Selçuk Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kazanacağıma inanıyorum. 5. raundu göstereceğimi zannetmiyorum. Maça bu inançla hazırlandım. Raund başlar başlamaz baskıyla yıldırıp pes ettirmeyi düşünüyorum. Bu sene altın kemeri kazanacağımdan kuşku duymuyorum. Karadenizli olduğum için zaman zaman uçlarda konuşmalarım olmuştur. 22 yıldır boks yapan Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazanmış olarak antrenmanlarıma güveniyorum. Bu maçta kendimi favori görüyorum. Altın kemere yakınım. Altın kemer için sahaya çıkacağım.”

17 Mayıs 2014 Cumartesi The Forum Inglewood Los Angeles’da yapılacak müsabakada Türk boksör Selçuk Aydın, Ukraynalı rakibi Victor Postol ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor