'Aydın Örs ile yakında anlaşacağız'

Doğan Hakyemez, "Önümüzdeki yıl Beko Basketbol Ligi’nde yer alacak takımımızın, başarılı olabilmesi için kadromuza Michael Wright’ı katmış bulunuyoruz" dedi. Hakyemez, sözlerini şöyle sürdürdü; "Başkanımız Sayın Saner Ayar ve Yönetim Kurulu'nun vermiş old

'Aydın Örs ile yakında anlaşacağız'

Doğan Hakyemez, "Önümüzdeki yıl Beko Basketbol Ligi’nde yer alacak takımımızın, başarılı olabilmesi için kadromuza Michael Wright’ı katmış bulunuyoruz" dedi.

Hakyemez, sözlerini şöyle sürdürdü;

 "Başkanımız Sayın Saner Ayar ve Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu destekle ve Sponsorumuz Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’nın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu transferlerin ardından, oyun kurucu bölgesine bir takviye daha yapmak istiyoruz. Teknik olarak da ülkemizin en değerli antrenörlerinden Sayın Aydın Örs ile de önümüzdeki günlerde anlaşacağız. Böylece Trabzon şehrine layık bir basketbol takımını yaratacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor