Aydın Boksa damga vuracak

Türk boksör Selçuk Aydın ile Ukraynalı Victor Postol arasında Ukrayna’da yapılacak olan WBC Light Welterweight yarı final maçı, Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık nedeniyle ABD’ye alındı.Trabzonlu profesyonel boksör Selçuk Aydın, Trabzon Gazeteciler Cemiyet

Aydın Boksa damga vuracak

Türk boksör Selçuk Aydın ile Ukraynalı Victor Postol arasında Ukrayna’da yapılacak olan WBC Light Welterweight yarı final maçı, Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık nedeniyle ABD’ye alındı.

Trabzonlu profesyonel boksör Selçuk Aydın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Ukraynalı rakibiyle yapacağı maça çok iyi hazırlandığını anlatırken şöyle dedi:

"Türkiye tarihinde profesyonel anlamda önemli başarılara imza attım. Ancak sürekli yurt dışında antrenman yapmanın bana zarar verdiğini düşünerek bu maça Trabzon’da hazırlandım. 17 Mayıs’ta Ukrayna’da Victor Postol ile yapacağım WBC Light Welterweitht yarı final maçı, Ukrayna’daki iç karışıklık nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’ne alındı. Bu bizi olumsuz etkilemeyecek çünkü bu maça çok iyi hazırlandık. Bu sene boksa damga vuracağıma inanıyorum. Bu ukalalık değil antrenmanların bana verdiği bir özgüven. Bu maçı kazanırsam Dünya Şampiyonluğu maçına çıkmaya hak kazanacağım."

Selçuk Aydın, Trabzon’daki çalışma ortamının tam verimli olmadığını ancak ailesinden aldığı destekle bu eksikliği giderdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor