Aybaba'nın sürpriz istifası

Bursaspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Samet Aybaba, ''Tek hedefimiz Bursaspor'u layık olduğu yere getirmekti. Bir takım eksikliklerimiz olsa da bugünkü tabloya bakıldığında önemli adımlar attığımıza inanıyorum'' dedi. Aybaba, yaptığı açık

Aybaba'nın sürpriz istifası
Bursaspor'da teknik direktörlük görevinden istifa eden Samet Aybaba, ''Tek hedefimiz Bursaspor'u layık olduğu yere getirmekti. Bir takım eksikliklerimiz olsa da bugünkü tabloya bakıldığında önemli adımlar attığımıza inanıyorum'' dedi.

Aybaba, yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla Bursaspor'daki görevinden ayrıldığını bildirdi.

Bir yılı aşkın süredir görevde bulunduğu Bursaspor'da başta başkan İbrahim Yazıcı olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve Bursaspor'a gerçekten gönül vermiş herkese teşekkür eden Aybaba, şunları kaydetti:

''Görevi devraldığımız andan, yani geçtiğimiz sezonun 9. haftasından şu ana dek birçok sıkıntıya göğüs gerdik, bazı tatsız olayları görmezden geldik, karşılaştığımız bütün olumsuzlukları içimize atarak yolumuza devam ettik. Çünkü tek hedefimiz Bursaspor'u layık olduğu yere getirmekti. Bu süreç boyunca her ne kadar bir takım eksiklerimiz olsa da bugünkü tabloya bakıldığında önemli adımlar attığımıza inanıyorum. Fakat, bu gerçeğe rağmen üzülerek görüyorum ki, Bursaspor'daki olumsuz hava hala devam ediyor. Dolayısıyla bana da gelinen bu noktada son adımı atarak, görevi bırakmak kalıyor.

Bana ve Bursaspor'a, sorumlusu olduğum dönem boyunca destek olan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür eder ve Bursaspor'a sonsuz başarılar dilerim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor