Avrupa'nın en büyüğü belli oldu

Bu akşam oynanan olan Real Madrid-Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 mağlup ederek Avrupanın en büyüğü oldu.Karşılaşmada Atletico Madrid 36. dakikada Diego Godin attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından

Avrupa'nın en büyüğü belli oldu

Bu akşam oynanan olan Real Madrid-Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 mağlup ederek Avrupanın en büyüğü oldu.

Karşılaşmada Atletico Madrid 36. dakikada Diego Godin attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından neredeyse Atletico Madrid'in ceza sahasında geçen karşılaşmada Real Madrid 90+3'de Sergio Ramos'un golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 90 dakikası bu skorla bitti. İlk uzatma devresi 1-1 biten karşılaşmada ikinci uzatma devresinde Bale Real Madrid'i 2-1 öne geçiren golü attı. Bu golün ardından Real Madrid'te sahneye Marcelo çıktı ve takımını 3-1 öne geçirdi.

Atletico Madrid'te Godin'in ceza sahası içinde rakibine yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Ronaldo geçti ve takımını 4-1 öne geçirdi. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

İŞTE 11'LER

REAL MADRID: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema

YEDEKLER: Diego López, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Isco, Illarramendi, Morata

TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti

ATLETICO MADRID: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Tiago, Raul Garcia, Villa, Diego Costa

YEDEKLER: Aranzubia, Alderweireld, M. Suárez, C. Rodríguez, Sosa, Diego Ribas, Adrian

TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simeone

STAT: Estadio da Luz
SAAT: 21.45
HAKEM: Björn Kuiper
YAYIN: Star

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor