Avrupa'nın dikkatini Burak çekti!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığı başarı, Burak Yılmaz'ın ise ligde attığı gollerle bir çok önemli forveti geride bırakması Avrupa basınının da dikkatini çekti. Avrupa basınının özellikle Burak Yılmaz'ın, takımın attığı 7 golün altında da imz

Avrupa'nın dikkatini Burak çekti!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığı başarı, Burak Yılmaz'ın ise ligde attığı gollerle bir çok önemli forveti geride bırakması Avrupa basınının da dikkatini çekti. Avrupa basınının özellikle Burak Yılmaz'ın, takımın attığı 7 golün altında da imzasının bulunmasına çok şaşırdığı belirtilirken, Rus gazeteleri de, "Burak Yılmaz'ın ilk maçta olmayışı bizim için büyük şans" yorumunu yaptı.

BURAK: "TRABZON'DA SADECE FUTBOLA ODAKLANIYORUM"

Bordo – mavili takımın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, yakaladığı çıkışın altında takım içerisindeki arkadaşlığın ve huzurun çok önemli olduğunu söyledi. Burak'ın yakın çevresine, Trabzon'da sadece futbolu düşündüğünü söylediği ve bu nedenle başarılı olduğuna vurgu yaptığı belirtildi. Burak'ın ayrıca, "Trabzon'da yaşam yok diyenlere anlam veremiyorum. Burada futbol bir yaşam biçimi ve bizim işimizde futbol oynamak. Trabzon'da mutluyum ve bu yıl önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diyerek çevresine Trabzon'u da övdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor