Avrupalılar Osmanlı'ya hayran oldu

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen son ve geniş katılımlı gezi ve incelemelerden Avrupa delegeler memnun kaldılar.4 gün süren inceleme ve toplantıların ardından De

Avrupalılar Osmanlı'ya hayran oldu

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen son ve geniş katılımlı gezi ve incelemelerden Avrupa delegeler memnun kaldılar.

4 gün süren inceleme ve toplantıların ardından Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ve organizasyon komitesi ile bir araya gelen EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komitesi Başkanı Jozef Liba, oyunlara katılacak Avrupa ülkelerinin kafile başkanları ve tenki delegelere Osman motiflerinin yer aldığı giysilerden oluşan sergi sunuldu, kolbastı gösterisi yapıldı.

Jozef Liba, Devlet Bakanı Özak ile birlikte Osmanlı Kalpağı giyerek, komisyon üyesi Joseph Cassar’da hayranlıkla izlediği mankenlerle birlikte poz verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler