Avrupalı Mustafa Akçay!

Süper Lig'de Mustafa Akçay'ın takımı Osmanlıspor, Akhisar Belediye'yi 1-0 yenerek ligi 5. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'de ülkemizi temsil edecek 3. takım oldu. Sahasındaki karşılaşmanın ilk yarısında aradığı golü bulamayan başkent ekibi, 59. dakikada k

Avrupalı Mustafa Akçay!

Süper Lig'de Mustafa Akçay'ın takımı Osmanlıspor, Akhisar Belediye'yi 1-0 yenerek ligi 5. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'de ülkemizi temsil edecek 3. takım oldu.

Sahasındaki karşılaşmanın ilk yarısında aradığı golü bulamayan başkent ekibi, 59. dakikada kaleciden dönen topu tamamlayan Umar ile öne geçti. Maç sonuna kadar bu üstünlüğünü koruyan Osmanlı, karşılaşmayı 1-0 kazandı ve sezonu 52 puanla 5. sırada tamamladı. 

Osmanlı, böylece gelecek sezon ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil edecek 3. takım olmayı başardı.

Mustafa Akçay, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "Kulübümüz ve Türk futbolumuz için hayırlı olsun. Bir sorumluluk aldık. Aynı çalışkanlık ve özveri ile cevap vermek zorundayız. Yeni çıkmış ve Avrupa kupası oynayan takımların bazı sorunlar yaşadığını görüyoruz. Avrupa maçlarını ligin önünde oynuyorsunuz. Bu biraz sıkıntı yaratıyor. Lig çok ilginç bir lig oldu. Ligimizi başka ülkelerde seyredilebilecek hale getirebilmek için daha çok çalışmalıyız. Kaliteyi yükseltmek için herkese büyük görevler düşüyor. Türk futbolu daha iyi yerleri hak ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor