Avrupa'da Trabzonlu 3 boksör

48 kiloda bronz madalya alan Ferhat Pehlivan ile 69 kiloda bronz madalya kazanan Abdulkadir Köroğlu, kalabalık bir grup tarafından Trabzon Havaalanı'nda coşkuyla karşılandılar. Ferhat Pehlivan, şampiyonada altın madalya almayı hedeflediğini belirterek, ''

Avrupa'da Trabzonlu 3 boksör
48 kiloda bronz madalya alan Ferhat Pehlivan ile 69 kiloda bronz madalya kazanan Abdulkadir Köroğlu, kalabalık bir grup tarafından Trabzon Havaalanı'nda coşkuyla karşılandılar.

Ferhat Pehlivan, şampiyonada altın madalya almayı hedeflediğini belirterek, ''Ama bronz madalya aldım. İnşallah gelecekte altın madalyalar ile ülkemin bayrağını göndere çıkartacağım. Bu başarımda emeği olan hocam Altar Kalkışım ve milli takım antrenörlerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Abdulkadir Köroğlu ise zorlu bir şampiyonayı geride bıraktıklarını ifade ederek, ''Ülkeme bronz madalya kazandırdığım için mutluyum. Hedefim bundan sonraki şampiyonalarda daha büyük başarılara imza atmak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor