Avrupa Trabzon'a geliyor!

Olimpiyat ateşi Trabzon'da yanarken, Avrupa da adeta kente akın ediyor.Kent trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanırken, bozulup yolda kalan bir aracın, bölgede görevli trafik polislerince itilip kenara çekilmesiyse ilginç bir görüntü oluşturdu.Olimpiyat a

Avrupa Trabzon'a geliyor!

Olimpiyat ateşi Trabzon'da yanarken, Avrupa da adeta kente akın ediyor.

Kent trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanırken, bozulup yolda kalan bir aracın, bölgede görevli trafik polislerince itilip kenara çekilmesiyse ilginç bir görüntü oluşturdu.

Olimpiyat ateşi, Türkiye'de ilk defa Trabzon'da yanarken, kentse tarihinin en hareketli günlerinden birini yaşıyor. 9 branşta organize edilen; 'Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) 49 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcu katılırken, konaklamayla müsabakaların yapıldığı alanlar arasındaki ulaşımın sağlanabilmesi noktasındaysa yaklaşık 500 aracın tahsis edildiği bildirildi.

Organizasyonun başlamasıyla birlikte kent trafiği de yoğunlaştı. Kimi bölgelerde trafik zaman zaman kilitlenirken, görevli trafik
polisleriyse tıkanan trafiği açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Trafikte yaşanan bu yoğunluğun yanında kimi zaman da objektiflere birbirinden renkli ve ilginç görüntüler yansıyor. Bunlardan biri de EYOF Basın Merkezi'ne yakın bir noktada trafiğin en yoğun olduğu bölgede yaşandı.

Arızalanarak yolda kalan bir toplu taşıma aracını, bölgede görev yapan trafik polisleri itmek zorunda kaldı. 2 polis, araçtaki diğer bir görevliyle birlikte minibüsü iterken, ortaya da bir hayli ilginç bir görüntü çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler