Avrupa maçı öncesi büyük şok

Türkiye Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gazintep deplasmanından 81-65'lik galibiyetle dönen Pınar Karşıyaka, çarşamba günü İzmir'de Ventspils ile oynayacağı Eurocup F Grubu maçı öncesi 7 oyuncusunun hastalanmasıyla şoka uğradı.Gaziantep dönüşü, Diebler, Str

Avrupa maçı öncesi büyük şok

Türkiye Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gazintep deplasmanından 81-65'lik galibiyetle dönen Pınar Karşıyaka, çarşamba günü İzmir'de Ventspils ile oynayacağı Eurocup F Grubu maçı öncesi 7 oyuncusunun hastalanmasıyla şoka uğradı.

Gaziantep dönüşü, Diebler, Strawberry, Gabriel, İnanç, Egemen, Dixon ve Mutlu'nun mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını belirten antrenör Ufuk Sarıca, "Teşhis yok ancak doktorlar virütik bir sorun olduğunu düşünüyor. Serum tedavisi uygulanan oyuncular maça yetişebilir ama bu durum performanslarını etkileyebilir" dedi.

Medical Park Hastanesi'nde tedavileri süren basketbolcuların henüz taburcu edilmediği bildirilirken yardımcı menajer Emin Saraç ile masör Sertaç Kuru'nun da aynı şikayetlerle tedavi gördüğü bildirildi. Kendisiyle birlikte oyunculardan Soner, Yunus, Barış ve Ceyhun'un sorun yaşamadığını ifade eden Ufuk Sarıca, ayak bileği burkulan Palacios'un durumunun da belirsiz olduğunu söyledi. Ufuk Sarıca, "Ligde ve Avrupa'da üst üste 4 önemli galibiyet elde ettik. Çıtayı her zaman üste taşımayı hedefliyoruz. Çarşamba Ventspils'i, cumartesi de Trabzonspor Medical Park'ı yenmek istiyoruz" diye konuştu.

TRANSFERDE GEÇ KALACAĞIZ

Eski oyuncusu Thomas'a olan borcu nedeniyle FIBA tarafından transfer yasağı konulan Pınar Karşıyaka'nın antrnenörü Ufuk Sarıca, yasağı kaldırıp bir an önce takviye yapmaları gerektiğini söyledi. Bu konuda yönetime reporunu verdiğini ancak henüz cevap alamadığını dile getiren Sarıca, "Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor, rakiplerimiz transfer atağına kalktı. Başarı için fedakarlık yapılmalı. Biz de artık harekete geçmeliyiz, yoksa geç kalacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler