Avrupa Ligi'nde üçte üç olsun!

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor'un da sahaya çıkacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda ilk karşılaşmaları bu akşam başlıyor.UEFA Avrupa Ligi'ndeki üç temsilcimizden biri olan Beşiktaş, Rus ekibi Alania Vladika

Avrupa Ligi'nde üçte üç olsun!

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor'un da sahaya çıkacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda ilk karşılaşmaları bu akşam başlıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki üç temsilcimizden biri olan Beşiktaş, Rus ekibi Alania Vladikavkaz ile Fiyapı İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.00'de başlayacak mücadelede Bulgar hakem Stanislav Todorov düdük çalacak.

Bir diğer temsilcimiz Bursaspor, Belçika'nın güçlü ekibi Anderlecht'i Bursa Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacak. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Çek hakem Libor Kovarik yönetecek.

Diğer temsilcimiz Trabzonspor, İspanyol ekip Athletic Bilbao'ya misafir olacak. San Mames Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor ile ve rakiplerinin son durumu, muhtemel 11'leri sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor