"Avrupa Ligi yönetimi bilgi topluyor"

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, THY Avrupa Ligi'nde Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom ile oynadıkları maçtan önce salon dışında yaşanan olaylarla ilgili Avrupa Ligi yönetiminin bilgi topladığını söyledi. Avrupa Ligi yöne

"Avrupa Ligi yönetimi bilgi topluyor"
Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, THY Avrupa Ligi'nde Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom ile oynadıkları maçtan önce salon dışında yaşanan olaylarla ilgili Avrupa Ligi yönetiminin bilgi topladığını söyledi.
 
Avrupa Ligi yönetiminin olağan toplantısı için Barcelona'da bulunan Özyer, Kızılyıldız Telekom maçından önce saha dışında yaşanan olaylarda 25 yaşındaki Sırp taraftar Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Bu toplantıdan önce yönetimle gündeme dair görüşeceklerini aktaran Özyer, "Olağan toplantıdan 2 saat önce gelişen gündemle alakalı özel bir toplantı yapacağız. Bu toplantıyı özel olarak talep ettim. Avrupa Ligi yönetimi, iki kulübün yanı sıra, federasyonlardan ve polis departmanından bilgi toplamaya devam ediyor. Polisten veya bakanlıktan resmi açıklama geldikten sonra bundan sonraki yaptırımlarla ilgili karar verecekler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor