Avni Aker'in müdürü ne dedi?

Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarına ev sahipliği yapacak.UEFA'nın dün aldığı kararın ardından 1951 yılında 2 bin 400 kişilik seyirci kapasitesiyle yapılan, sonraki düzenlemeler ve trib

Avni Aker'in müdürü ne dedi?

Trabzonspor'un maçlarını oynadığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarına ev sahipliği yapacak.

UEFA'nın dün aldığı kararın ardından 1951 yılında 2 bin 400 kişilik seyirci kapasitesiyle yapılan, sonraki düzenlemeler ve tribün ilaveleriyle 25 bin kişinin maçları izleyebildiği Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk kez Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanacak.

Stat Müdürü Alparslan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 bin seyirci kapasitesi bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın UEFA kriterlerine uygun olduğunu belirterek, ''UEFA yetkilileri, daha önce statta incelemeler yapılmıştı. Sadece gruplara kalınması halinde küçük şeyler istemişlerdi. Onları da 10 gün içinde yapacağız ve Hüseyin Avni Aker Stadı, şampiyonlar ligine hazır hale gelecek'' dedi.

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinin yapılması nedeniyle bozulan saha zemininin de bakım yaptıklarını ifade eden Özdemir, ''Yeni çimler ektik ve zarar gören çimlerin de yeşermesi için bakım yaptık. 10 günlük süre içerisinde zemin de tam maç oynanacak hale gelecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor