Avni Aker'e özel kamera sistemi

Trabzonspor yönetim kurulu aldığı karar gereği Hüseyin Avni Aker Stadı tribünleri bundan böyle emniyetin güvenlik kameraları haricinde özel kameralarla da takip edilecek. Taraftarların daha rahat imkanlarda maçları izleyebilmesi için fiziki şartları düzen

Avni Aker'e özel kamera sistemi
Trabzonspor yönetim kurulu aldığı karar gereği Hüseyin Avni Aker Stadı tribünleri bundan böyle emniyetin güvenlik kameraları haricinde özel kameralarla da takip edilecek.

Taraftarların daha rahat imkanlarda maçları izleyebilmesi için fiziki şartları düzenlemeye çalışan yönetim kurulu, taraftarların tribünlerde yaşadıkları sorunları ve bunlara sebebiyet verenleri tespit etmek amacıyla yeni uygulamayı yürürlüğe koyacak. Böylelikle tribünlerde huzuru bozmak isteyenlerin anında tespiti yapılarak hem stadyumdan çıkarılmaları hem de adli makamlara sevkleri sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor